PÄÄVALMENTAJAT: MARJO & MARKO

Marjo Krishi

  • pitkä ja menestyksekäs ura kehonrakennuksessa ja fitneksessä
  • valmentanut vuodesta 2000 lähtien niin tavallisia kuntoilijoita kuin fitness-kisoihin valmistautuvia
  • motivoiva, määrätietoinen ja pitkäjänteinen valmentaja
Marjon intohimo treenaamiseen syttyi jo kouluaikoina. Hän seurasi luontevaa polkua: opiskeli kuntohoitajaksi, jolloin oppi treenin ja terveyden perusasiat. Ensimmäiset kehonrakennuskisat nähtyään Marjon kipinä oli syttynyt ja hän aloitti tavoitteellisen treenaamisen.
 

Tavoitteellinen harjoittelu palkittiin kehonrakennuksen MM-kultamitalilla vuonna 1995. Kehonrakennuksesta Marjo siirryi fitness-harjoitteluun. Määrätietoinen kropan muokkaaminen uuteen lajiin sopivaksi toi viisi peräkkäistä Suomenmestaruutta, yhtä monta MM-finaalipaikkaa ja yhden Pohjoismaiden mestaruuden.

Marko Heikkinen

  • kokenut valmentaja ja kehonrakentaja
  • ohjaa vuodessa satoja ihmisiä aloittelijoista kilpailijoihin, vuosien saatossa yli 1 000 asiakasta
  • valmennus perustuu vuosien aikana opittuihin parhaisiin käytäntöihin

Marko on harrastanut liikuntaa monipuolisesti aina koripallosta kehonrakennukseen. Kuntosalitreeni on ollut intohimona 90-luvulta lähtien. Vuodesta 1995 lähtien Marko on kilpaillut kehonrakennuksessa yhteensä 22 kertaa, suoriutuen aina viiden parhaan joukkoon. Kisaamisen ja urheilun lisäksi Marko on työskennellyt fitness-alalla 17 vuoden ajan. Hän on valmentanut ja pitänyt ravinto- ja lisäravinneseminaareja. Tärkeintä osaamisessa on kuitenkin jatkuva uusien harjoittelutapojen kokeileminen ja oppien ammentaminen valmentajilta ympäri maailmaa. Yhdistämällä erilaisia treenityylejä, tekniikoita ja kikkoja Marko on löytänyt kullekin asiakkaalleen sopivimman tavan treenata ja saavuttaa tavoitteensa.

VARAA NÄYTETUNTI - VAIN 29 €